Apr 1, 2011

Sizzler Ranch

Ini adalah salah satu tempat where me and Hibari suka 'memakankan' diri di Mangalore ni. Asal tanya 'OK geng malam ni nak makan mana?', maka secara otomatisnya one of us pasti akan memberi idea bernas 'Jom Sizzler! Dah lama kita tak makan sana' - walhal baru je Jumaat lepas pekena Chicken Satellite dekat sana! Brrrr~ itulah kami. Sangat mencintakan Sizzler Ranch ni. HAHA.

Maybe sebab kadang2 tu dah muak makan nasik kot. Kadang2 tu masing2 semua perasan tekak omputih tu yang nk pekena steak pulak tu kot.. And almost everytime kami pegi sana, kami akan camwhore. Buat tempat tu macam sendiri yang punya! We even call it 'Hibari episode @ Sizzler Ranch'. Tah hape kesengalan la kan kawan2 aku ni. Aihh.

Sebenarnya malam ni pun ktorg nak pegi makan sana lagi. Sebab hari tu aku & Asma temankan Kak Ila & Kak Wanie makan kat sana. And I did upload pics dekat sana. Time tu pulak si Zati kena chicken pox. Meleleh air liur mak cik tu tengok ktorg makan sana. Haha sorry la yang. Dia pun dah sihat sekarang so malam ni Hibari akan berepisod lagi lah di Sizzler Ranch! Adehhh.. Cam Geng Bas Sekolah pulak kan nak ada nama. But that's what we call ourselves. And we're happieeeeeeeeyyy!!!

Al-kisahnya satu ketika dahulu Hibari was known as Hibari 4 aje. Walaupun namanya aje ada '4' kat hujung tapi ktorg ada 5 org sebenarnya. Time tu hanya ada Asma, Diyana, MunaLiyana & me je. Ktorg sgt addicted dgn cerita korea Hana Kimi  that time. To those yang pun layan cite tu dulu korg tau la mana dtg Hibari 4 tu. HEH! Hibari 4 is a group of girls yang ketua dia bernama Hibari and dia ada 4 lagi konco2 di bwhnya. Semua pmpn ni gedik2 belaka. Especially bila ada boys. BUT! That is what they are in that cite la.. NOT US OK! We simply called ourselves that out of nowhere je. Maybe bcz there are 5 of us kot. So cam sama la.. Duhh!

Bila lama2 berkawan makin lama makin kenal & rapat dgn 3 org lg budak senget - Fatin, Hawa & Zati. So kat sini kalau mana2 aku nak ajak geng lepak diorg ni je la yang aku leh ajak. They are the people who I can depend on. Yang leh sama2 cerita benda happy sama2 leh cerita benda sedih. Sometimes we got our own dramas tu. But what the heck? We still lebing2 each other wann.. Hehe. 

I hope this friendship will last till the end of our lives. Syg sangat diorg ni. They have been such good companies for the past two and a half year kat Mangalore ni. If not bcz of them there will be a boring me. Haih. Love u all girlfriends!







Drooling yet?? HEHE

p/s: mana lagi nak cari steak yang sgt cheap & boleh tahan sedap if not in Mangalore. Im sure gonna miss this place one day. Wow! What a confession! Hehehe




No comments:

Post a Comment