Jan 25, 2011

Kak Ruza's leaving away

Hadoi laa.. Sudah pening. Perut kosong. Akibat malas masak. Sanggupku tunggu delivery yang tah abad bila mau sampai dari menapak masuk ke dapur tumis bawang. Aihhhh~ *membebelbebel*

Esok cuti yeayyyy!! India Republic Day. Whatever janji aku takyah g sekolah. Sebab esok cutilah aku hari ini ponteng setengah hari. Muahahaha tak rasa bersalah pun. Memang niat nak memontengkan diri pun. Quota Amalgam I dah abes so Im very the malas lah nak pergi itu posting. Rasa lama la sikit cuti dari orang lain kan kalau ponteng posting petang tadi. Teehee~

Pening ni pening! Dari siang tak makan apa. Eh2 tipuuu... Lepas class Surgery tadi aku ngan Mek pergi makan parota kat canteen. Tapi sekeping je.. Mana mampu nak bagi tenaga sepanjang hari! Balik-balik posting dalam 12pm. Ingat nak singgah terus rumah Kak Ruza tapi call2 dia pulak tak de kat rumah. Aku pun balik la Lobo tercinta ni.

1.30pm gi rumah Kak Ruza @ Cik Bebeq. Today's the last day I meet her here. She's going back to Malaysia dah with her family. It has been nice knowing her. Very talkative, very funny, very nice also. She was here sebab husband dia, Abang Apiz tu kerja kat sini. Diorang ada anak dua, Haiqal & Sofia. They both are totally cute. Memang ikut mama papa lah muka diorang. Im gonna miss those kids. Hihi bila la nak ada anak sendiri?

Seronok pulak tengok dia packing barang2 tadi. Bila pulak lah nak sampai time aku nak balik Malaysia for good ni wehhh?? Aish cant wait! Tak sabar nak beramb dari tempat penuh debu ni. Haha. 

Aihh aku dah pening sangat nih. Nasib baik elok2 aku nk abes kan naip2 ni terus delivery sampai. Bagussss.. Ok abes. Aku nak melantak.

Toodles~

Oh ni ada sikit gambar kunang-kunangan ngan Cik Bebeq kite ni..

Ida,Mek & me with the kids, Haiqal & Sofia. 





KAK RUZA <3





During her last few days in India.



No comments:

Post a Comment