Jan 26, 2011

Silalah layan kepoyoan aku ni jap. =B

Hahahaha ok tetiba je gila gelak sensorg kannn...

Aku tergatal godek2 belog aku ni haa.. Maklumlah lom pakar lagi dgn benda alah ni. Member aku bilang nape x buleh nak tgk belog aku. Rupa2nya semalam aku gatai tangan g tukar blogspot address aku tu. Maka sesiapa yang berminat nak follow balik belog aku ni(pitam aku baca) silalah follow kembali from alamat kat bawah ni. Hik2 (gelak gedik siket) 

http://sidianpunnakberblog.blogspot.com/




2 comments:

  1. i found u!

    babe,hanya org yg tau url ko yg baru nih je bleyh bukak blog ni.n hanya org yg boleh bukak blog nih je yg boleh tau url baru ko nih.so ko fhm x ape aq cuba sampaikan babe? HAHAHAH. g bgtau kat diorg punya msg FB ke ape2 ke lah.aduhai!

    ReplyDelete
  2. oo pehe2.. amatlah terasa dungu nya! hahaha. ok pasni aku x gatai tgn dh la. haih. thx numinumi :)

    ReplyDelete