Nov 29, 2010

Wacky Weekend

Sebenarnya entry ni aku nk tulis semalam. Tp memandangkan semalam penat sgt plus bertimbun2 assignment, yakni movies serta dramas dr harddisk, tak khatam2 lg maka aku pn tulis la di pagi yg indah ni.. Ooops~ pagi? Kantoi di situ. X pegi class pula. Heheh.

Bukan sengaja aku nak ponteng arini. Jap lagi aku nk g wat keja sket kat lab. Patient aku dtg ptg ni so kne alter sket dia pny denture tu. Kalo x kang mengamuk plak beb patient datang jauh2 gigi plak x dpt. So here I am having my breakfast. Jap lg br bersiap2 menuju ke lab. Theheee~

Anyways semalam was an awsum-pawsum day. I had a few friends coming over from Manipal. One of them is my friend from Melawati. Kawan sesekolah menengah dulu before aku masuk SESERI. Faten namanya. So satu hari tu aku duk melayan dorg je brjalan kt Mangalore. Biasalah kalo ada member2 dr Manipal yg datang sah2 mesti punya makan kt Sizzler Ranch. Steak kt situ memang sedap sbb tu la kot kedai dia x penah lengang dek customer2 dia.

After lunch they all came over to my place nk solat Zuhur. After that we all went to City Centre(mana lagi kan) then ktorg pn berpecah2 ikut hala tujuan masing2. Lagipun aku bknnya mak depa kn nk kawal je mana depa nk p kn. Haha. I was with Faten je la all along teman kn dia shopping2 sket(teman diri aku shopping jugak!)
It was quite fun la after so long tak jumpa Faten n we borak like crazy. Dulu time sekolah pn xde la rapat sgt. I knew her & she knew me. Plus ktorg pn join KRS jgk. So sometimes borak la sambil berkawad2 bagai tu. Heh. Gosh! Teringat zaman kegelapan kulit kawad2 dulu. Nasib baik la time tu KRS Melawati lagi2 squad pompuan top 3 je kt Selangor. Berbaloi lah jugak. Mak dulu Koperal lg uollss. :))

Byk la I discovered from her from she's actually a colour blind to abang dia vocalist Modread. Cool la jgk hangout ngn minah ni. Senget pn senget jgk cm aku. So it hit my senses lain kali jangan judge org before we finally know them.

Anyhow.. She'll be leaving for Malaysia next Feb. Dah pupus la spesies kawan aku kt Manipal nnt. Batch dorg sume dh balik. Aku bkn kenaal sgt juniors batch bwh dorg. So mmg xde lagi la motif aku nk g Manipal after this. Manipal used to be one of my favourite place to stay over for the weekend. Since I got plenty of friends during that time. Haish~ Nanti kt siapa lagi aku nk kirim Subway??

Oh! Semalam mmg meriah yer City Centre. Ramai gila yg aku kenal (or tak kenal but tau la dia Malaysian) dtg City Centre. Musykil jugak aku. Maybe ramai yg nak balik cuti dh kot. So dorg pn shopping2 barang nak bawak balik kot. Seronok je bila semua tak kira batch tegur menegur. It seems like theres no generation gap among us. Heh. Tp ada la yg buat aku trkilan sket. Aku trserempak ngn sorg ni. Tak la harap pn nk borak ke pape. At least senyum pn xpe kot. Ni tak mmg wat2 x nampak langsung lah! Konon2 busy tgk benda lain kn. Hahaha xpe la dik oii~ Dulu akak pn gitu jgk kot. Muka ketat je gtu. Jalan pn wat2 x kenal je kn. Sejak duduk sini je belajar bergaul mesra ngn orang. Ye la kte duk tempat org. Jauh dr family. So kena la pandai bawak diri. Kalo nak org respect kita kita respect org dulu.

Anyways I should better stop now. Tak pasal2 termengumpat kat sini. Eheh. Lagipun dh pukul bape dh ni. Kang keja aku pn x siap. Have a great day. Toodles~

A couple of snaps yang aku amek. Gmbr sendiri pun tak deh! Chettt~





2 comments:

  1. aq rasa adik2 tuh pemalu la dowhh...
    aq pun dulu2 kalo jmpa senior aq ske buat2 x nampak n ushar mende lain. ngeee.ok kantoi

    ReplyDelete
  2. hahaha sama laa.. ish pandai nk ngutuk org padahal diri sendiri tak sedar *monolog dlman*

    ReplyDelete